Jolly Mama! Mama Load Collageenpoeder

Dit ‘feel-good’voedingssupplement is onmisbaar voor alle zwangeren en postpartum mama’s. Ook is dit poeder geschikt tijdens de borstvoedingsperiode.

29,99

2 in stock

Product omschrijving

Dit ‘feel-good’voedingssupplement is onmisbaar voor alle zwangeren en postpartum mama’s. Ook is dit poeder geschikt tijdens de borstvoedingsperiode.

Het collageenpoeder is een absolute bondgenoot voor het haar en voor het strakker maken van de huid, het herstellen van de elasticiteit en het voorkomen en/of verminderen van striae.
Mama Load is een mineraliserend voedingssuplplement voor een echte feel-good voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

3 maatlepels poeder (met totaal 7,5 gram) levert 3 gram zeecollageen. Collageen bevat onder andere glycine, dat spierherstel bevordert en glutamine voor eiwitsynthese.
Wanneer je een keizersnede hebt gehad, heeft de studie aangetoond dat zeecollageen de genezing van incisies in de baarmoeder aanzienlijk kan bevorderen.

Hoe gebruik je het?
Neem 3 maatlepels poeder per dan (totaal 7,5 gram) om te verdunnen in een drank naar keuze (bijvoorbeeld amandelmelk of kokosmelk).

Dit voedingssupplement dient te worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en mag niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Ook niet geschikt voor langdurig gebruik vanwege de aanwezigheid van heilige basilicum.

Ingrediënten:
Cacoapoeder, Marien Collageen, Gehydrolyseerd collageen (vis), cacaozaadpoeder (theobroma cacao), fruitpoeder (lucuma obovata), lithothamnium thallus poeder (phymatolithon calcareum) gedoseerd met calcium, Acerola fruitextract getrireerd in vitamine C, plantbereiding (zonnebloemolie), heilig basilicumbladextract getritreerd in vitamine B8.

Spreek ons